Cautare

1041 de rezultate pentru "hotel terra neptun" (8.22 secunde)
O furtuna solara ar putea crea haos pe Terra Explozia solara care a lovit campul magnetic al Pamantului sambata ar putea produce un adevarat haos daca ar fi sa ne luam dupa scenariile celor mai pesimisti specialisti, care sustin ca furtunile magnetice care-i urmeaza pot da peste cap satelitii, sistemele de comunicatii si retelele electric.
Pentru a masura consumul de internet pe intreg globul pamantesc este nevoie de mai mult, ca sa nu mai vorbim despre ce se intampla intr-un singur minue de folosire a internetului pe Terra.
ZIUA PAMANTULUI este celebrata anul acesta de Google printr-un clip cu vietati uimitoare de pe planeta noastra, TERRA. Clipurile sunt dedicate unor vietati superbe, pe care Dumnezeu le-a creat pentru a insufleti Terra.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Unde ne va duce revolutia senzoriala? Daca tot mai multe obiecte vor ajunge sa fie dotate cu senzori si conectate la Internet, care va fi punctul terminus al acestei tendinte?
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Spunem adio intimitatii? O alta inovatie a aparut recent in mallurile europene datorita companiei britanice Path Intelligence.Aceasta a lansat in 2009 FootPath, un sistem care inregistreaza semnalul telefoanelor mobile, permitand urmarirea cumparatorilor de-a lungul plimbarilor acestora prin centrele comerciale.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Senzorii in locuinte "Revolutia senzorilor" incepe sa-si faca simtita prezenta si in locuinte.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Senzorii in industrie Senzorii isi fac aparitia in tot mai multe industrii, contribuind la eficientizarea consumului de resurse si la reducerea costurilor.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date.
Partenerul, Editura CD Press, prin revistele Terra, Doxi si Pipo va oferi participantilor la atelier si nu numai, reviste educationale.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Calea ca o curgere de apa, Editura Humanitas, Colectia Terra lucida, Bucuresti, 1996, 176 p., ISBN 973-28-0657-5 - Alan Watts, Calea Zen, traducere:
Daca religia ne invata ca sufletul, in functie de evolutia sa pe Terra, poate merge in Rai sau Iad, pe de cealalta parte stiinta sustine ca fenomenul mortii nu este nimic altceva decat o iluzie generata de creier.
Initial s-a crezut ca Luna s-a nascut din acelasi nor de praf ca si Terra in urma cu 4,6 miliarde de ani. ... Sonda spatiala ruseasca Zond 20 a adus pe Terra mai multe mostre de fier pur prelevate de pe Luna.
Daca religia ne invata ca sufletul, in functie de evolutia sa pe Terra, poate merge in Rai sau Iad, pe de cealalta parte stiinta sustine ca fenomenul mortii nu este nimic altceva decat o iluzie generata de creier.
astronomii au detectat o pereche de obiecte spatiale indepartate (pe care le-au denumit sistemul MOA-2011-BLG-262), care ar putea reprezenta fie o stea mica si putin luminoasa, in jurul careia se roteste o planeta uriasa, de 18 ori mai masiva decat Terra, fie o planeta "hoinara" de tipul unei gigante gazoase, insotita de luna ei, un corp ceresc solid.
• teoria acretiei binare, ce sustine ca Luna si Terra au luat nastere in acelasi timp si in aceeasi regiune a spatiului, din materialul care s-a aglomerat formand doua corpuri spatiale distincte - Terra si satelitul sau natural.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Ipoteza extraterestra Hai sa ne imaginam ca un nenorocit de extraterestru s-a plictisit de bine si vine pe Terra.
La scurt timp dupa descoperirea din Irak, americanii au declansat un razboi nefondat si in acest fel au avut acces la unul dintre cel mai mare secret de pe Terra.
FARCAS) Universul, chiar si Terra, ar trebui sa colcaie de activitatea diverselor civilizatii; ... Daca o asemenea specie ar dori sa colonizeze galaxia sau sa transforme Terra intr-o mina pentru resurse, s-ar putea sa nu vrea neaparat sa ne omoare, dar sa fim victime colaterale ale mineritului.
Iar totul se invarte in jurul lui Moloch sau Ba'al - dar numele sau adevarat a fost Marduk, fiul liderului suprem Anunnaki pe Terra, Enki si al sotiei sale, Damkina.
google-analytics.com